Bli helsefagarbeider!

Ønsker du en spennende og givende jobb? Som helsefagarbeider jobber du i nær kontakt med mennesker. Blant dine oppgaver er å gi praktisk pleie, omsorg og miljøarbeid til mennesker som trenger det.


Les fakta om utdanning og yrke >>

Helsefagarbeider


Informasjon til rådgivere

​Rådgiverpakken inneholder informasjon om fakta og myter om helsearbeiderfaget, hva du lærer i helsearbeiderfaget og hvor du kan få jobb som helsefagarbeider. Avslutningsvis møter du fire helsefagarbeidere som forteller om det beste og det mest utfordrende i deres arbeidshverdag.

Nyheter fra media

Fylkesmannen i Finnmark
  28 aug 09:30
I samarbeid med nasjonalt kompetansesenter for aldring og helse, tilbys nå fagskole innen temaet utviklingshemning og aldring, med samlinger i Finnmark. Søknadsfrist 10.september!
Sør-Trøndelag
  27 aug 14:31
Rindal er en god kommune å bo i. Det er vi stolte over. Men vi kan bli enda bedre. Vi vil ha et samfunn der alle er med. De som trenger hjelp skal få det. Vi skal løse de viktigste oppgavene sammen og i fellesskap.
Hadeland
  27 aug 14:15
Leserbrev Gran Senterparti vil i den kommende 4 års-perioden ha stort fokus på pleie- og omsorgstjenestene. Mange av innbyggerne i Gran, i alle aldre, har behov for omsorg, og vi vil aktivt bidra til at de skal få det!
YS
  27 aug 12:19
- Vi må møte den stigende ledigheten med rett medisin. Politikerne bør blant annet bruke mulighetene i det kommende statsbudsjettet, mener YS-leder Jorunn Berland.
Dagbladet
  27 aug 10:27
Regjeringens systematiske nedprioritering av Nord-Norge viser at det er viktigere enn noensinne å ha et regionalt folkevalgt nivå som motsats til sentralisering. I 2014 endret regjeringen på inntektsfordelingen mellom fylkene i Norge.