Bli helsefagarbeider!

Ønsker du en spennende og givende jobb? Som helsefagarbeider jobber du i nær kontakt med mennesker. Blant dine oppgaver er å gi praktisk pleie, omsorg og miljøarbeid til mennesker som trenger det.


Les fakta om utdanning og yrke >>

Helsefagarbeider


Informasjon til rådgivere

​Rådgiverpakken inneholder informasjon om fakta og myter om helsearbeiderfaget, hva du lærer i helsearbeiderfaget og hvor du kan få jobb som helsefagarbeider. Avslutningsvis møter du fire helsefagarbeidere som forteller om det beste og det mest utfordrende i deres arbeidshverdag.

Nyheter fra media

Nordnorsk debatt
  25 jul 12:18
Sommeren er her, og helseminister Bent Høie har tatt en velfortjent ferie. Det kan han trenge. Våren har ikke akkurat vært noen parademarsj for regjeringens ulike helsepolitiske påfunn.
Trd.by
  25 jul 10:35
90 prosent av dem som søkte opptak til første år på videregående skole fra høsten, har fått et tilbud, viser ferske tall fra Utdanningsdirektoratet. Totalt var det 77.703 søkere til skoleplass i Vg1 det kommende skoleåret.
Framtid i Nord
  24 jul 16:01
Bård Hoksrud, eldrepolitisk talsperson Fremskrittspartiet, svarer på kritikken fra Tove Karoline Knutsen i Helse- og omsorgskomiteen (AP) på Stortinget. 23. juli går Arbeiderpartiets Tove Karoline Knutsen til angrep på FrPs helsepolitikk.
Jarlsberg Pluss
  23 jul 15:43
453 personer venter på lærlingplass i Vestfold.
Harstad Tidende
  23 jul 14:30
- I valgkampen i 2013 lovet Siv Jensen at Frps eldreløfter fikk koste hva det koste ville, men i regjering har de vist at skattelette til de rikeste er viktigere enn å sikre at kommunene har råd til å gi god eldreomsorg.