Bli helsefagarbeider!

Ønsker du en spennende og givende jobb? Som helsefagarbeider jobber du i nær kontakt med mennesker. Blant dine oppgaver er å gi praktisk pleie, omsorg og miljøarbeid til mennesker som trenger det.


Les fakta om utdanning og yrke >>

Helsefagarbeider


Informasjon til rådgivere

​Rådgiverpakken inneholder informasjon om fakta og myter om helsearbeiderfaget, hva du lærer i helsearbeiderfaget og hvor du kan få jobb som helsefagarbeider. Avslutningsvis møter du fire helsefagarbeidere som forteller om det beste og det mest utfordrende i deres arbeidshverdag.

Nyheter fra media

Vestfold Blad
  02 jun 14:18
Det var Ivar Otto Myhres oldefar som var med å stifte Sandefjord Arbeiderparti. -Han var veldig radikal, mye mer radikal enn jeg er, sier Myhre.
NHO Service
  02 jun 10:23
Næringspolitisk direktør i NHO Service, Dag Ekelberg, tar i dagens Bergens Tidende et oppgjør med myter og misoppfatninger om private aktører innen velferd.
Kristelig Folkeparti
  01 jun 16:17
- Jeg er glad for at kommunenes handlingsrom for barnehage, skole og eldre bedres gjennom KrFs gjennomslag om 100 mill. kroner ekstra i frie midler til kommunene.
Åndalsnes Avis
  01 jun 14:27
Tiril Remen Holm Foto: Stein Siem Det er viktig å sikre at helse- og omsorgstjenesten setter den enkelte i sentrum. Rauma Fremskrittsparti mener at kommunen har stort potensiale for å bli bedre på eldreomsorgen.
Harstad Tidende
  30 mai 14:02
Lørdag ble statsborgersermonien arrangert i Harstad Kulturhus. Det er Fylkesmannen som står for sermonien som arrangeres to gang i året, i Harstad og i Tromsø. Lørdag var det 70 som ble innlemmet i den norske stat.